İSTANBUL / ESENYURT - Kıraç Ortaokulu

Şbt

2.Dönem Öğretmenler Kurul Toplantısı Okul Müdürümüz Orhan DAĞ başkanlığında yapıldı.

Ock

Esenyurt Belediyesi Okulumuzda Temizlik Çalışması Yaptı.

Ock

Okullar arasında kıraç ortaokulunda yapılan Yıldız Erkek Futbol müsabakalrında okulumuz 3. olmuştur.

Ara

Geçiçi koruma altındaki Suriyelilerin Mesleki Eğitime Erişimlerinin Arttırılması projesi kapsamında okulumuz 8/A sınıfı öğrencilerinden Yusuf YUSUF adlı öğrencimize Ev Ziyareti gerçekleştirildi.

Öğrencilerimizi Sinamaya Götürdük.

Okulumuzda  öğretmenler günümüzü kutladık

Kas

Esenyurt Belediyesi Tarafından Oklumuzda Öğrencilere Teknoloji Bağımlılığı Semineri Verildi

Kas

İHH "Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var" Etkinliği kapsamında okul panomuzu hazırladık

Kas

Öğrencilerimizi Tüyap Kitap Fuarıyla Buluşturduk. Katkılarından Dolayı Esper Tur a çok teşekkür ederiz

Kas

24.10.2017 Salı günü saat 13:00 da Okul aile birliği toplantısı yapılmıştır.

Şbt

2016 - 2017 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Öğretmenler Kurulu Toplantısını Gerçekleştirdik.

Ara

İBB tarafından Okulumuza Çöp Kutusu ve Bank Hediye edilmiştir.

İBB ye teşekkürlerimizi sunarız.